hjem vision board logg inn
 
  Hva og hvordan  
  Priser / Gratis test 14 dager  
  Om visionboard.no  
  visionboard Web-TV  
  Kontakt  
  English  Norwegian  German

Om visionboard.no

visionboard.no er et nettsted, grunnlagt av og drevet av selskapet lifemastering AS. lifemastering AS ble grunnlagt i Drøbak i desember 2005.

Vår bedrifts verdigrunnlag visionboard.no og lifemastering™.com er de første nettsteder i verden som kombinerer bilder og målformuleringer i en interaktiv tavle - med fremtidsbilder - definerte bilder for hva du ønsker deg.

lifemastering™ er et komplett målsetting og måloppnåelsessytem med aktivitetsfokus, og visionboard.no er en "lightversjon" av lifemastering™. Ta en titt på www.lifemastering.no og klikk på "lifemastering Web TV" for å forstå forskjellen.

Vår bedrifts verdier:

  • Inkluderende: Vi ønsker at alle som ønsker å benytte våre verktøy for å få hjelp til å ta ut eget potensiale, skal få muligheten uten at det skal koste et betydelig beløp. Derfor leverer vi svært brukervennlige verktøy med høy verdi til overkommelig pris.
  • Energi og glød: Vi vil bidra til menneskers utvikling og vekst. Vi har evne til å omsette dette i praksis.
  • Ansvarlighet: Vi er ansvarlige i forhold til vår egne, våre kunders og våre partneres mål og visjoner.
  • Medmenneskelighet: Vi skal bidra til at de som har det vanskelig skal få det bedre. lifemastering AS skal utøve samfunnsengasjement.
  • Integritet: Vi sier det vi mener. Det vi sier er det vi gjør.

  • Tips en venn Tips en venn

    "Mennesker samler seg verdier på mange slags konti i livet sitt. Man blir ikke ulykkelig av å ha mange penger i banken, men har man forsømt innskudd på andre av livets konti, er man ikke rik, men fattig."
    - Lise Fjeldstad