hjem vision board logg inn
 
  Hva og hvordan  
  Priser / Gratis test 14 dager  
  Om visionboard.no  
  visionboard Web-TV  
  Kontakt  
  English  Norwegian  German

Vision board - Hva og hvordan

Vi vet at det skrevne ord er mer forpliktende og kraftfullt enn det tenkte. Vi vet at visualisering fungerer. Derfor tilbyr vi verktøy - et vision board - for å kunne jobbe med dette.

tools

Walt Disney sa "Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det".

Å se for deg hva du vil oppnå - visualisering - er et svært avgjørende steg mot å nå mål. Mange målrettede mennesker benytter dette og "programmerer" hjernen med bilder av det de ønsker. visionboard er det første av sitt slag i verden og vi tilbyr deg verktøy for å skrive ned, visualisere og dele drømmer og mål.

Vellykkede forretningsfolk, topputøvere av idrett og artister jobber løpende med målsetting og målprosesser. Hvorfor gjør de det?

For å skape positive forandringer og vekst i livet, er det viktig å være veldig konkret på hva en ønsker seg mer av. Det å skrive ned målene og samtidig tenke ut hvordan de kan nås, er begynnelsen på å realisere endringer.

Repetering av mål er en svært viktig faktor for å holde fokus og skape suksess. Hjernen vår tror på det den oppfatter flest ganger, om det så er løgn. Derfor vil en gjentatt eksponering av målene være svært virkningsfullt. Når du velger bilder som representerer dine mål, og ser klare bilder for hva du ønsker å oppnå, vil du i større grad aktivere emosjonell involvering.

Ved å bruke vårt visionboard får du effektive verktøy som tar fordel av og er i tråd med hvordan hjernen vår fungerer.

Tips en venn Tips en venn